service reparatii electrocaznice Brasov

 Ricambi service srl  ofera servicii profesionale de reparare a produselor electrocasnice, fiind prima retea nationala privata de service pentru aparatele electrocasnice.

Principalul domeniul de activitate este asigurarea reparatiilor produselor electrocasnice (masini de spalat, frigidere) in garantie si post-garantie precum si comercializarea de piese de schimb pentru electrocasnice.

Aparatele electrocasnice pentru care  Ricambi service srl executa reparatii si asigura piese de schimb sunt:aparate frigorifice (frigidere, frigidere cu doua usi inclusiv no-frost, congelatoare combine, vitrine, camere, lazi frigorifice), masini automate de spalat rufe, masini automate de spalat vase, masini de gatit pe gaz, electrice si mixte, hote, expresoare , expresoare automate de cafea,  aspiratoareaparate mici de bucatarie si aere conditionate (A.C.).

 Cu o experienta semnificativa in domeniul electrocasnicelor  garantam calitatea serviciilor oferite pentru orice marca de electrocasnice pentru care suntem abilitati, printre care Indesit, Ariston, Amica, Bosch, Whirlpool, DeLonghi, Hotpoint, Siemens.

https://www.ricambiservice.ro/pages/service-reperatii-electrocaznice