Conditii de garantie

Toate produsele comercializate de RICAMBI SERVICE SRL beneficiaza de garantie pentru o perioada de 1-12 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Nu se acorda garantie sau se anuleaza in urmatoarele cazuri :

 - piesele nu au fost montate intr-un service specializat autorizat

- piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari sau au suferit actiunea unor factori externi procesului normal de functionare.

- piesele prezinta o uzura normala.

- piesele se defecteaza in urma unui montaj necorespunzator.

- piesele s-au uzat si deteriorat datorita intretinerii incorecte sau insuficiente a aparatului, suprasolicitarii, neefectuarea intretinerii periodice conform recomandarilor producatorului aparatului sau a atelierului de specialitate care a montat piesele.

- piesa a fost montata intr-un ansamblu cu alte piese defecte sau modificate.

- piesele de uzura a caror longevitate depinde de timpul de utilizare a aparatului.

- piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului.

- piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau nu s-a comparat cu piesa de inlocuit.

- aparatul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice si mecanice).