Mesaj de completare a sistemului Jura

Eroare în circuitul de apă

Există o scurgere în circuitul de apă. Înlocuiți inelele O și furtunurile după cum este necesar.
Înlocuiți regulatorul cu membrană (cel mai frecvent). De multe ori, pompa de apă va deveni din ce în ce mai zgomotoasă din cauza unui blocaj din interiorul regulatorului cu membrană, care, la rândul său, împiedică trecerea prin regulator a presiunii necesare pentru a menține un debit uniform de apă în întreaga mașină.
Indică un blocaj în circuitul de apă, împiedicând curgerea liberă a apei. Înlocuiți componentele blocate (supape/conectori/tuburi/furtunuri) după cum este necesar.
Poate fi necesar să fie curățat sau înlocuit debitmetrul. Deschideți partea superioară a debitmetrului rotind partea superioară în sens invers acelor de ceasornic pentru a curăța interiorul.
Supapa electromagnetică poate fi înfundată cu calcar. Dacă electrovalva conectează furtunurile de presiune printr-un conector Legris (Push Connect), atunci acestea pot fi îndepărtate și curățate sau înlocuite.
Dacă supapa electromagnetică conectează furtunurile de presiune printr-o conexiune a clemei de păr, atunci întreaga supapă trebuie înlocuită.