Blocul termic pentru cafea nu a reușit să atingă temperatura necesară

Acest mesaj de eroare indică că Thermoblock pentru cafea nu atinge temperatura necesară pentru prepararea cafelei. Următoarele părți pot fi cauza problemei:

Posibile piese defecte: Remediere:
Senzorul termic de pe Thermoblock este defect. Senzorul termic monitorizează temperatura și trimite citirile către CPU. Senzorul nu a reușit să înregistreze temperatura necesară pentru a activa ciclul de preparare. În plus, dacă mașina durează mai mult să se încălzească, este o indicație că senzorul poate să nu funcționeze, chiar și fără un mesaj de eroare 1 afișat. Verificați vizual senzorul de temperatură și pinii de contact pentru coroziune. Contactul care se conectează la boiler va avea o bulă de culoare cafea care iese semnificativ din conexiune dacă senzorul se apropie de defecțiune. Înlocuiți senzorul de temperatură. De asemenea, verificați citirea OHM-urilor pentru a vă asigura că există o conexiune.
Protecția la supra-temperatură este defectă sau arsă. Această siguranță este un mecanism de oprire atunci când Thermoblock depășește temperatura maximă sau există o supratensiune în timpul procesului de preparare. Verificați vizual siguranța și pinii de contact pentru coroziune. De asemenea, verificați citirea OHM-urilor pentru a vă asigura că există o conexiune. Se recomandă înlocuirea senzorului de temperatură și a siguranței.
Thermoblocul de cafea este defect. În timp, Thermoblock se poate înfunda cu calcar, împiedicându-l să atingă temperatura necesară. Înlocuiți termoblocul, senzorii și siguranțele.
Placa de alimentare este defectă. Placa nu primește semnalul necesar că Thermoblock de cafea a atins temperatura necesară pentru a iniția procesul de preparare. Înlocuiți PCB-ul; cu toate acestea, este mai economic să cumpărați o mașină nouă sau recondiționată.