Jura Eroare 8

Grupul de preparare nu a reușit să inițialeze sau să finalizeze ciclul de preparare

Posibile piese defecte: Remediere:
Grupul Brew întâmpină dificultăți de mișcare din cauza garniturii pistonului uzate, umflate sau sparte. Înlocuiți garniturile pistonului și lubrifiați Brew Group sau înlocuiți Brew Group.
Codificatorul (stă pe motorul angrenajului) este defect. Placa de alimentare informează codificatorul că procesul de preparare a început, care, la rândul său, dictează poziționarea grupului de preparare, prin motorul angrenajului. Inspectați vizual codificatorul și firele către encoder pentru a detecta deteriorarea/coroziunea. Înlocuiți codificatorul.
Dacă motorul cu angrenaj emite un zgomot scăzut de bâzâit sau sună ca și cum ar fi dificultăți în timpul funcționării, este posibil ca motorul angrenaj să nu funcționeze la 12V necesar. Înlocuiți motorul angrenajului.
Dacă motorul angrenajului Brew Group nu se mișcă (mașina face clic), atunci transformatorul sau PCB-ul este defect. (Transformatorul crește sau scade tensiunea unui curent alternativ). Înlocuiți transformatorul. Înlocuiți PCB-ul; cu toate acestea, este mai economic să cumpărați o mașină nouă sau recondiționată.