Blocul termic pentru cafea nu a reușit să se încălzească corespunzător

Posibile piese defecte: Remediere:
Senzorul termic de pe Thermoblock este defect. Senzorul termic monitorizează temperatura și trimite citirile către CPU. Dacă mașina trece la o „eroare 2” în timpul procesului inițial de încălzire, atunci poate fi necesar să înlocuiți această piesă. Verificați vizual pentru a vedea dacă cablul la senzorul termic este rupt sau dacă pinii de contact sunt corodați. Dacă da, înlocuiți/reparați cablul.
Protecția la supra-temperatură este defectă sau arsă. Această siguranță este un mecanism de oprire atunci când Thermoblock depășește temperatura maximă sau există o supratensiune în timpul procesului de preparare. Dacă această siguranță este arsă, poate indica că există o problemă de bază în circuit. Verificați vizual siguranța și pinii de contact pentru coroziune. De asemenea, verificați citirea OHM-urilor pentru a vă asigura că există o conexiune. Se recomandă înlocuirea senzorului de temperatură și a siguranței.
Thermoblocul de cafea este defect. În timp, Thermoblock se poate înfunda cu calcar, împiedicându-l să atingă temperatura necesară. Înlocuiți termoblocul, senzorii și siguranțele.
Placa de alimentare este defectă. Placa nu primește semnalul necesar că termoblocul de cafea a atins temperatura necesară pentru a iniția procesul de preparare. Înlocuiți PCB-ul; cu toate acestea, este mai economic să cumpărați o mașină nouă sau recondiționată.