Dacă espressorul dvs. Philips afișează o lumină de avertizare și nu se stinge, vă rugăm să consultați imaginea de mai jos pentru a găsi soluțiile.

 1. Ledul „rezervor de apă gol” este aprins

Dacă această lumină de avertizare este aprinsă, indică faptul că rezervorul de apă este aproape gol sau rezervorul de apă nu este la locul său.

Pentru a remedia acest lucru, scoateți rezervorul de apă și umpleți-l la maxim cu apă. Asigurați-vă că rezervorul de apă este împins suficient de departe în mașină până când lumina se stinge.

 1. Ledul „recipient gol pentru zaț de cafea” este aprins

Dacă această lumină de avertizare este aprinsă, indică faptul că recipientul pentru zaț de cafea este plin și trebuie golit.

Pentru a remedia acest lucru, asigurați-vă că aparatul este pornit în timp ce goliți recipientul pentru zaț de cafea. Scoateți tava de picurare și goliți recipientul pentru zaț de cafea. Pune totul înapoi în mașină.

 1. Lumina de alarmă este aprinsă

Dacă această lumină de avertizare este aprinsă, indică fie că recipientul pentru zaț de cafea/tava de scurgere nu este așezat corect, fie că ușa de serviciu este deschisă.

Pentru a remedia acest lucru, puneți înapoi recipientul pentru zaț de cafea și tava pentru picurare și asigurați-vă că sunt în poziția corectă. Scoateți rezervorul de apă și asigurați-vă că ușa de serviciu este închisă.

 1. Lumina de alarmă clipește

Dacă această lumină de avertizare este aprinsă, indică faptul că grupul de preparare nu este montat, nu este plasat corect sau este blocat.

Pentru a remedia acest lucru, urmați pașii de mai jos:

 1. OPRIȚI complet mașina
 2. Scoateți rezervorul de apă și deschideți ușa de serviciu
 3. Scoateți grupul de preparare și clătiți-l cu apă sub apă de la robinet. Așezați-l înapoi în mașină până când se fixează în poziție
 4. Închideți ușa de serviciu, puneți rezervorul de apă înapoi
 5. Porniți mașina

Notă: În cazul în care ați găsit praf de cafea uscată în recipientul pentru zaț de cafea, grupul de preparare a fost supraumplut cu cafea măcinată și a distribuit-o. Când utilizați cafea premăcinată, utilizați o lingură de cafea umplută cu cafea premăcinată și loviți partea de sus.

 1. Ledul de alarmă este aprins și lumina de pornire clipește

Dacă această lumină de avertizare este aprinsă, indică faptul că există puțin aer prins în interiorul mașinii. Pentru a elibera aerul din mașină, urmați pașii de mai jos:

 1. Umpleți rezervorul de apă cu apă
 2. Așezați o ceașcă sub spumatorul clasic de lapte și apăsați butonul de pornire/oprire intermitent. Rețineți că mașina va începe să distribuie apă fierbinte pentru a scăpa de aerul din mașină.

Dacă acest lucru nu rezolvă problema, urmați acești pași de mai jos:

 1. OPRIȚI mașina
 2. Goliți rezervorul de apă și scoateți filtrul AquaClean din rezervorul de apă (dacă este amplasat)
 3. Umpleți-l cu apă proaspătă și puneți-l înapoi
 4. Porniți din nou aparatul și lăsați-l să se încălzească
 5. Selectați apă caldă și distribuiți 2-3 căni de apă fierbinte
 6. Dacă funcționează, puneți înapoi filtrul AquaClean și distribuiți din nou 2-3 căni de apă fierbinte
 7. Ledul AquaClean clipește

Dacă această lumină de avertizare este aprinsă, indică faptul că filtrul de apă AquaClean trebuie să fie plasat/înlocuit și activat.

Pentru instrucțiuni detaliate pas cu pas despre cum să instalați și să activați filtrul AquaClean, vă rugăm să consultați manualul de utilizare sau să urmăriți tutorialul nostru video de mai jos.

 1. Ledul de detartrare clipește încet

Dacă această lumină de avertizare este aprinsă, indică faptul că trebuie să detartrați mașina.

Pentru instrucțiuni detaliate pas cu pas despre cum să vă detartrați mașina, vă rugăm să consultați manualul de utilizare sau să urmăriți tutorialul nostru video de mai jos.

 1. Luminile tuturor pictogramelor de avertizare clipesc

Dacă toate luminile de avertizare clipesc, aceasta indică faptul că trebuie să vă resetați aparatul. Pentru a face acest lucru, urmați pașii de mai jos:

 1. OPRIȚI mașina și deconectați-l
 2. Scoateți filtrul de apă AquaClean din rezervorul de apă (dacă este adăugat)
 3. Umpleți rezervorul de apă cu apă și puneți-l înapoi
 4. Deschideți capacul compartimentului pentru cafea premăcinată și verificați dacă este înfundat cu pudră de cafea. Curățați-l cu capătul mânerului lingurii de cafea în cazul în care vedeți o blocare
 5. Conectați mașina din nou și porniți mașina din nou
 6. Selectați apă caldă și distribuiți 2-3 căni de apă fierbinte

Notă: Dacă luminile continuă să clipească, aparatul ar putea fi supraîncălzit. OPRIȚI mașina, așteptați 30 de minute și porniți din nou.