Originea mașinilor de spalat BEKO

Mașini de spălat BecoMașină de spălat Beko - electrocasnice de înaltă calitate și fiabile la un preț rezonabil. Produsele acestui brand sunt cunoscute în multe țări ale lumii și acest lucru nu confirmă decât calitatea acestei tehnici. Dar cine este producătorul de mașini de spălat sub marca Beco, care sunt principalele avantaje și care sunt cele mai populare modele - asta vom spune în acest articol.

Originea mașinilor acestui brand

Beko este una dintre mărcile marii corporații turcești Koch, fondată în 1926. Această corporație include peste o sută de companii din diverse industrii, inclusiv compania Archelik, fondată în 1955. Ea este cea care se ocupă cu producția de electrocasnice sub mărcile Arcelik și Beko. Prima mașină a acestui brand a fost lansată în 1959.fabrica Beko

Echipamentele sub numele de brand Archelik sunt destinate vânzării pe piața internă a Turciei. Pentru export sunt mașini de spălat sub marca Beko. Primele mașini de spălat au apărut în Rusia în 1994, în 1999 Arcelik a deschis un birou reprezentativ în Rusia. În 2006, fabrica Beko a fost construită în orașul Kirzhach, regiunea Vladimir. Mașinile de spălat sunt o prioritate în producția de Beco.

Beko reprezintă 80% din totalul produselor exportate din Turcia de către Archelik.

Care este fiabilitatea

Mașină de spălat BecoMașinile de spălat sunt foarte populare și la cerere în rândul consumatorilor la un preț accesibil. Mașinile automate Beko sunt mult mai ieftine decât concurenții lor, cu parametri tehnici similari, dar acest lucru nu afectează calitatea și fiabilitatea spălării mașinii în sine. Cum este asigurată o astfel de fiabilitate? Totul este simplu - cu dispozitivul mașinii și cu materialele din care țara producătorul face componente.

Rezervorul mașinilor de spălat este realizat dintr-un aliaj polimeric, care are avantaje în comparație cu oțelul inoxidabil:

  • în primul rând, greutatea rezervorului de polimer este mai mică;
  • în al doilea rând, absorbția sonoră mare și reducerea vibrațiilor;
  • în al treilea rând, are o izolație termică ridicată, ceea ce permite economisirea de energie;
  • în al patrulea rând, aliajul polimeric nu conduce curent electric.

Și, desigur, rezervorul din mașinile de spălat nu este susceptibil la coroziune, rezistent la temperaturi ridicate și ecologic, deoarece compușii chimici nu sunt eliberați atunci când apa este încălzită.

În mașinile moderne de spălat, o mașină Beko este echipată cu un zece placat cu nichel, care are o resursă mare. Siguranța mașinilor de spălat este asigurată prin închiderea mașinii de la copii, un sistem care să curgă apă și controlează dezechilibrul tamburului.

 Rețineți că, în modelele moderne, producătorul a acordat o atenție specială rentabilității prin integrarea tehnologiei AquaFusion. Datorită acestei tehnologii, nu numai că economisim apă și energie, ci și pulbere datorită conservării particulelor nedizolvate. Economiile nu sunt mari de 5,5 kg de pulbere pe mașină pe an, dar dacă mii de oameni se spală și economisesc pulberea, atunci din punct de vedere al mediului, emisia de substanțe chimice dăunătoare este mai mică.

Dar merită să spunem că Beco-ul adunării turcești este un ordin de mărime mai mare decât cel rus, acest lucru este remarcat de stăpânii centrelor de servicii. Durata de viață medie a unităților turce este de aproximativ 7-10 ani, deși pot servi, de asemenea, mai mult timp în condiții de operare adecvate. În plus, în ultimele modele au început să pună un rezervor de plastic, nu unul polimeric.

Prezentare generală a modelului

BEKO WKB 61031 PTYA este o mașină de spălat îngustă concepută pentru a încărca până la 6 kg și pentru a roti până la 1000 de rotații. Există un afișaj digital, protecție incompletă împotriva scurgerilor și blocarea unui copil. Principalele programe de spălare 11, plus funcții suplimentare: alegerea temperaturii, spălarea lucrurilor întunecate și îndepărtarea părului animalelor. Pentru 18 mii de ruble, o opțiune excelentă pentru uz casnic.

BEKO WKB 61031 PTYA

BEKO WDW 85120 B3 - o mașină de spălat cu dimensiuni complete, cu control tactil și posibilitatea de a spăla 8 kg de rufe. Există un mod de uscare pentru 5 kg.Când se învârte, se accelerează la 1200 de rotații. În total sunt integrate 16 programe de spălare, cu alegerea temperaturii. Un mic dezavantaj pe care producătorul acestui model nu l-a prevăzut este că protecția împotriva scurgerilor este doar parțială

BEKO WDW 85120 B3

BEKO WMI 81241 este o mașină de spălat încorporată concepută pentru spălarea a până la 8 kg de rufe. Rotire maximă la 1200 rpm. Din programele de spălare, observăm protecția împotriva șuruburilor, înmuierii și spălării țesăturilor mixte. Protecția împotriva scurgerilor este de asemenea parțială

BEKO WMI 81241

BEKO WMB 91242 LC este o mașină de spălat cu dimensiuni complete, cu posibilitatea de a spăla 9 kg de rufe și de a roti până la 1200 de rotații. Are 16 programe integrate, control electronic. Utilizatorii notează calitatea ridicată a spălării chiar a petelor complexe, notează utilitatea funcției de călcat ușor. 

BEKO WMB 91242 LC

Pentru informațiile dvs.! Mașinile de spălat Beko au o sarcină maximă de 9 kg.

În concluzie, subliniem încă o dată că mașinile de spălat ale acestui brand sunt la cerere în rândul consumatorilor ruși. Funcționalitate, calitate și preț rezonabil - tot ceea ce are nevoie un consumator este combinat în mașinile marca Beko.

Lasa un comentariu